Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова заедно със съмишленици организираха акция и подариха

...
Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова заедно със съмишленици организираха акция и подариха
Коментари Харесай

Мая Манолова подари студени радиатори на „Булгаргаз“ ВИДЕО

Лидерът на гражданската платформа " Изправи се.БГ "   Мая Манолова  заедно със съидейници организираха акция и подариха на " Булгаргаз " остарели, свалени, студени радиатори. 

„ Донесохме радиатори, които към този момент са свалени, като уреди с отпаднала необходимост и считаме да ги подарим на управлението на " Булгаргаз ". Ще занесем сходни радиатори и в КЕВР, и в Министерство на енергетиката, и в Министерски съвет, и в Столична община на Йорданка Фандъкова, тъй като хората към този момент нямат потребност от радиатори ", уточни Манолова.

" Това са уреди с отпаднала необходимост заради неналичието на газ и скъпото парно, което тази зима ще се трансформира в разкош поради безхаберието на страната и на Столична община. Кирил Петков и Йорданка Фандъкова се оказаха предстоящо неприятна композиция и са на път да оставят столичани през зимата на студено “ добави тя. 

Тя упрекна " държавното управление на смяната в далавери " и изрази подозрение, че се готви ново шоково повишение на цената на парното за Топлофикация-София, за битовите клиенти, компаниите, детските градини, обществените институции и културните институти.

" На прага сме на студена и скъпа зима, с помощта на безхаберието и нежеланието да си свършат работата от Столична община, държавното управление, кражбите в Топлофикация, които Фандъкова прикрива и с помощта на смяната, която покри безхаберията на " Булгаргаз ", посочи Манолова.

Тя зададе въпроси на шефа на " Булгаргаз ", свързани с евентуални закононарушения, повишаването на природният газ през август, както и на какви цени ще бъде газът през идващите месеци и идната зима.

Манолова потърси отговор и на въпросите кои са фирмите, които доставят България с газ, на каква цена и по какъв начин Булгаргаз ги е избрал, както и налично ли е количеството газ за август и септември. Бившият омбудсман изиска и отговор нагнетено ли е в Чирен необходимото количество газ по закон и на какви цени.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР